Bowen therapie
Sportmassage
Medical Taping
Met Bowen therapie behandelbare klachten
Actualiteiten en acties

Reacties cliŽnten

Sundari Praktijk voor Bowen therapie

Beter in een handomdraai!

Reacties cliŽnten
Publicaties

ďIk kwam bij Mario met een pijnlijke schouder en een oude blessure, een gebroken hielbeen. Dat laatste veroorzaakte een blijvende, zeurende pijn. Vooral na veel lopen en bewegingen zwol de enkel op en  deed veel pijn.

Het was even wennen dat ik tussen de verschillende handelingen enkele minuten alleen werd gelaten. Deze pauzes vormen, in combinatie met de rustige muziek op de achtergrond, een enorme bron van rust en ontspanning. Daar de handelingen nauwelijks gevoelig zijn ervaar je deze altijd als prettig.

Ik ken weinig mensen als Mario die met zoveel aandacht en rust met anderen omgaan. Hij  maakt meer dan genoeg tijd vrij om uit te leggen wat hij gaat doen en wat ik als cliŽnt kan verwachten. Mario kijkt ook verder dan de klachten alleen, het hele lichaam wordt in het onderzoek en de behandeling betrokken.

De pijn in de schouder is niet veel minder geworden, maar de pijn in mijn enkel is meer dan 4 maanden volledig weggeweest en daarna niet meer in die mate teruggekomen zoals die er was vůůr de Bowen behandeling. Dit heeft ook effect op de rest van mijn lichaam, bijvoorbeeld op mijn knieŽn. Dit is geen enkele andere behandelaar en arts hiervoor gelukt!Ē