Bowen therapie
Sportmassage
Medical Taping
Met Bowen therapie behandelbare klachten
Actualiteiten en acties

Wie zijn wij?

Mario Coolen is eigenaar van Sundari Praktijk voor Bowen therapie. In 2010 ben ik begonnen met de opleiding voor sportmasseur. Naast mijn dagelijkse werk als belastingadviseur wilde ik graag lichaamswerk gaan doen. In eerste instantie werd dat dus sportmassage.

Mijn opleiding voor sportmassage heb ik gevolgd bij Bureau Mens waar Brigitte Verheij de drijvende kracht achter de opleidingen is. Zij heeft mij enthousiast gemaakt om verder te gaan en te ontdekken waar mijn passie ligt. Via een artikel in het blad Sportmassage van NGS kwam ik in aanraking met de Bowen therapie. Ik was al snel overtuigd dat dit mijn doel zou worden.

In 2011 ben ik begonnen met de opleiding voor Bowen behandelaar bij BowNed. Door Karel Aersens, eigenaar van BowNed, ben ik nog enthousiaster geworden over de bowen therapie. In juni 2012 ben ik geslaagd voor de opleiding voor Bowen behandelaar.

Inmiddels heb ik diverse nascholingen gevolgd met betrekking tot de bowen therapie met als doel om nog meer te leren over deze wonderbaarlijke therapievorm.

Omdat ik uit een ander "wereldje" kom vond ik het van belang om mijn kennis nog verder te verbreden. Daartoe ben ik de opleiding Medische Basiskennis op HBO niveau gaan doen bij de Energieschool in 's-Hertogenbosch. Eind 2013 heb ik mijn diploma behaald.


Vanaf 1 juli 2013 ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST).

Sundari Praktijk voor Bowen therapie

Beter in een handomdraai!

Reacties cliŽnten
Publicaties